Valmennusryhmä ja kilpaileminen

Valmennusryhmä

Ylläpidämme ratsastuskoulussamme valmennusryhmää, joka on suunnattu ratsastuskoulun oppilaille, jotka haluavat harrastaa tavoitteellisesti ja mahdollisesti myös kilpailla. Valmennusryhmässä suuntaudutaan joko koulu- tai estepuolelle, mutta halutessasi voit olla jopa molemmissa! Jotta valmennusryhmään pääsee mukaan, edellytyksenä on koulupuolella 2 koulutuntia / vko sekä estepuolella 1 koulutunti ja 1 estetunti / vko. Näiden lisäksi valmennusryhmälle on ylimääräisiä kursseja, valmennuksia tai luentoja noin kerran kuukaudessa.

Valmennusryhmäläisillä on oma vakiohevonen, jonka kanssa heillä on etuoikeus osallistua ylimääräisiin valmennuksiin ja kisoihin.

Valmennusryhmäläisten päätavoitteena on Valtakunnalliset ratsastuskouluoppilaiden mestaruudet, joissa olemmekin olleet mukana jo vuosina 2015 ja 2016. Valmennusryhmä järjestää tapahtumia tämän kyseisen kisan matkakassan keräämiseksi, joihin jokaisen täytyy osallistua tavalla tai toisella.

Vaikka et haluaisi kilpailla, mutta haluat treenata tavoitteellisemmin, voit silti ilmaista halukkuutesi valmennusryhmään osallistumisesta Petralle!

Kilpaileminen opetushevosilla

Tallin opetushevosilla on mahdollista kilpailla sekä tallin omissa kilpailuissa että ulkopuolisissa 1-tason kisoissa. Valmennusryhmäläiset ovat etusijalla kilpailuihin osallistumisessa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muut voivat osallistua kilpailuihin. Pyrimme järjestämään niin, että kaikki halukkaat pystyvät osallistumaan ainakin tallin omiin kilpailuihin tasonsa mukaan. Ulkopuolisiin kilpailuihin lähteviltä ratsukoilta odotetaan sitoutuneisuutta mahdollisten ylimääräisten valmennusten suhteen.

13920449_1765864523673425_72839224781710363_o-2

 

Comments are closed.