Yleistä

Laakspohjan ratsastuskoulu Facebookissa

 Ratsastustunnit

Meillä on tarjolla ratsastustunteja joka päivä maanantaista perjantaihin klo 16 – 21, sekä lauantaisin 10 – 14 ja sunnuntaisin 11 – 18. Sunnuntaisin tarjolla 30 min kestäviä minitunteja!

Ratsastus tapahtuu kuuden hengen tasoryhmissä, jotta jokainen saa riittävästi opetusta koko tunnin läpi. Mikäli haluaa vieläkin yksilöllisempää opetusta, on tarjolla myös 4 hengen pienryhmätunteja! Tunnit ovat eritasoisia koulu- ja estetunteja, ryhmän toiveiden mukaan.

Tallillamme on mahdollisuus päästä myös maastoilemaan ja kesällä hevosten kanssa järveen!

Järjestämme kysynnän mukaan uusia alkeiskursseja, joista voi halutessaan jatkaa mukavaa harrastusta vakiotunnilla!

Kurssit, valmennukset ja rataharjoitukset

Ratsastuskoululla järjestetään säännöllisesti myös kursseja sekä valmennuksia. Ne voivat olla joko ratsastuskoulun opettajien pitämiä täsmäkursseja tai ulkopuolisen valmentajan pitämiä valmennuksia. Meillä käy säännöllisesti mm. kouluvalmentaja Emilia Kaikkonen, jonka valmennuksiin ratsastuskouluoppilaiden on mahdollista osallistua!

Järjestämme kerran kuukaudessa keskiviikkoisin koulurataharjoitukset, jotka ovat avoimia ratsastuskoulunoppilaille, Laakspohjan yksityishevosille sekä ulkopuolisille ratsukoille.

Syksyn 2017 rataharjoitusten päivämäärät löydät ”Rataharjoitukset” sivuilta!

Kilpaileminen opetushevosilla

Opetushevosillamme on myös mahdollisuus osallistua kilpailuihin. Laakspohjassa järjestetään säännöllisesti este- ja koulukilpailuja 1-tasolla, jonne oppilaiden on mahdollista osallistua opetushevosilla. Kilpailuihin osallistuminen edellyttää säännöllistä harjoittelua ratsastustuntien muodossa. Oppilaillamme on mahdollista päästä seuran kilpailuiden lisäksi myös ulkopuolisiin 1-tason kisoihin.

 

Lisätietoa sekä tuntivaraukset – Petra Virolainen, puh. 050 566 2577

Comments are closed.